Diensten

Strategie & Uitvoering

Als je op zoek bent naar strategische expertise om je multichannel advertising te beheren, of om gewoonweg ondersteuning te krijgen in de uitvoering. Dan ben je aan het juiste adres. Wij maken voor elk bedrijf een plan op maat en de strategie wordt compleet afgestemd op uw business doelen.

Multi Channel Advertising Strategie

Multi Channel Strategie

Wij werken met een multi channel strategie omdat wij geloven dat we hierdoor het beste rendement kunnen behalen voor jouw bedrijf. Wij maken gebruik van verschillende push en pull kanalen. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om potentiele klanten te verzamelen, en dan op precies de juiste manier te benaderen.

Door middel van de inzet van de juiste strategie, met content voor de specifieke doelgroep, op de kanalen waar zij aanwezig zijn. Door middel van deze multi channel strategie kun je het meeste rendement uit je investering halen en flink doorgroeien.

Uitvoering van de taken

Complete Campagne Management & Optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat alle taken worden uitgevoerd. Wij zorgen er voor dat alles altijd up-to-date blijft. En dat de digital advertising trends nauw gevolgd blijven worden. Zodat jij dat niet meer hoeft te doen. 

Dit bestaat uit complete campagne management & optimalisatie. Een terugkerend proces van het evalueren van campagnes en met deze data optimaliseren. Dit doen we door middel van testen, nieuwe tactieken en trends. Hierdoor zul je altijd het hoogste rendement uit je campagnes halen.

Diensten om jou bedrijf te boosten

 

Andere diensten

Digital Advertising

Digitale zichtbaarheid vergroten en meer leads en conversies behalen door middel van de juiste online marketing kanalen. Onze specialiteit ligt puur in digital advertising. De beste strategie en optimalisatie technieken op Search, Display, Facebook, Instagram, Tiktok en Youtube. Wij zijn jouw groeipartner in marketing.

Tracking Management

Een groot deel van het succes van digital advertising campagnes wordt bepaald door de meetbaarheid van de resultaten. Is jouw tracking correct ingesteld? Wij helpen je daar graag bij. Wij vertalen data naar resultaten, met behulp van een overzichtelijk rapportage dashboard.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat voor pakket is de juiste keus voor mijn bedrijf?

Als je op zoek bent naar deskundig advies om een schaalbare strategie op te zetten of als je behoefte hebt aan specialisten die voor jou digitale groei waarmaken. Dan ben je aan het juiste adres. Elk pakket bij United Agency is maatwerk. Samen sta je sterker en kun je de online uitdagingen aan. Dus versterk je bedrijf met een team van specialisten die voor je klaarstaan. 

Welk resultaat kan ik verwachten?

Resultaten verschillen altijd, net zoals iedere strategie, per bedrijf, en bedrijfsdoelen. Waar je op kunt rekenen is dat wij er voor zorgen dat je je investering flink terug verdiend.

 

Hoe gaat United Agency te werk? Wat doen jullie precies?

Wij worden een verlengstuk van jouw bedrijf. Wat je kunt verwachten: 1) Persoonlijk gesprek waarin strategie op maat word uitgewerkt voor jouw bedrijf, doelen en visie 2) Het onboarden door middel van het integreren in onze CRM + uitleg werkwijze 3) Implementatie van alle tracking 4) Campagne opzet voor optimaal resultaat: Cold, Retargeting, Testing 5) Optimalisatie van de campagnes door middel van data 6) Inzichten via ons persoonlijke dashboard 7) Brainstorm sessies over nieuwe ideeën en tactieken.

 

Hoe ziet de prijsstructuur er uit?

We hebben geen vaste prijs vaststelling die voor iedereen van toepassing is. We kijken graag samen naar jullie doelen en wensen. En zorgen ervoor dat hier een passend pakket aan verbonden word. 

Hoe snel kan ik starten?

Het van start gaan gaat heel snel. Wij starten zo snel mogelijk – na het saaie papierwerk  – om je volledig aan boord te krijgen. Wij zullen ook duidelijke verwachtingen scheppen over hoe lang het duurt. 

Kan ik ook een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen om te kijken of we bij elkaar passen?

Jazeker! Dat kan. Wij vinden het heel belangrijk om een persoonlijke connectie aan te gaan. En ook een vertrouwensband op te bouwen door persoonlijk contact. Wij kijken altijd of we door een samenwerking een win-win situatie kunnen aangaan. We willen er voor zorgen dat we het meeste resultaat kunnen halen voor jouw bedrijf.

Plan hier je vrijblijvende adviesgesprek in. 

Digital Advertising

Meer weten over Strategie & Uitvoering?

Plan een afspraak met een van onze collega’s!