SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Social Advertising

Adverteer op de grootste social media kanalen. Bereik jouw ideale doelgroep door middel van betaalde campagnes.

Met Social Advertising kunnen kansen liggen op verschillende kanalen. Adverteer op Facebook, Instagram en Tiktok.

Bedrijfsdoelen

Social Advertising voor verschillende bedrijfsdoelen

Je kunt social advertising inzetten voor meerdere bedrijfsdoeleinden. Dit kan voor zowel branding, lead generatie en/of verkopen te realiseren. Tijdens het maken van de strategie voor social advertising zorgen wij ervoor dat deze helemaal aansluit op uw bedrijf. Het voornaamste doel is door middel van verschillende aspecten binnen het adverteren het hoogst mogelijke resultaat te behalen.

Voor elk bedrijf is dit maatwerk. En word de strategie bepaald aan de hand van uw bedrijfsdoelen.

 

Multichannel

Social Advertising door middel van multichannel strategie

Wil je een optimaal resultaat wil behalen met adverteren? Daar zorgt een multichannel aanpak namelijk voor. Dit word volledig op maat gemaakt. Hierdoor zorg je dat je uit elk kanaal zoveel mogelijk er uithaalt. De kanalen kunnen elkaar namelijk versterken en dat de juiste content word weergegeven op de juiste plek.

 

Oneindige Targeting

De targeting mogelijkheden van Social Advertising

De targetingmogelijkheden zijn eindeloos in vergeleken met alle andere advertentie methodes. Je kunt adverteren op basis van locatie, profiel interesses en op interesse in je foto’s en videos op basis van retargeting. Wij zorgen door de juiste combinatie tussen verschillende kanalen dat er maximaal rendement word behaald.

 

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU DOEN

Aspecten van Social Advertising

Adverteren op Facebook

Val op bij een diverse maar grote groep mensen door te adverteren op Facebook. Het bied oneindige mogelijkheden omtrent targeting en de juiste doelgroep bereiken. Bij Facebook advertising draait het puur om resultaten.

Adverteren op Instagram

Of je nu je naamsbekendheid wil uitbreiden, leads wil genereren of mensen inspireren. Door middel van adverten op Instagram kan dat, met hoge resultaten. Door middel van onze kennis van wat wel en wat niet werkt bij een bepaalde doelgroep kun je er optimaal rendement uithalen.

 

Adverteren op Tiktok

Wil je optimaal gezien worden en het gesprek aangaan met je potentiele klanten via het nieuwste social media platform? Dit is nu mogelijk door Tiktok advertising. Als je via Tiktok met de juiste content adverteerd, kun je op een hele innovatieve manier klanten bereiken. Om optimaal resultaat te behalen weten wij hoe wij dit het beste kunnen aanpakken in je multichannel advertentie strategie.

 

Digital Advertising

Meer weten over Social Advertising?

Plan een vrijblijvende afspraak met ons in!