Digital Advertising Agency

Wij brengen ideeën tot leven. Door middel van moderne strategieën zorgen wij ervoor dat jij al je dromen waar kunt maken.

Wij helpen lokale bedrijven, ondernemingen en bureau’s klaar te stomen om zo doelgericht en efficiënt mogelijk te kunnen groeien.

Over ons

Wij houden ervan om vooruitstrevende bedrijven te laten groeien door middel van de kracht van digital advertising

Wij brengen ideeën tot leven. Door middel van moderne strategieen zorgen wij ervoor dat jij al je dromen waar kunt maken.

Als je wilt groeien met je bedrijf en de volledige potentie van digitale marketing er uit halen. Laat je ontzorgen door ons je te laten helpen met digital advertising. Zodat jij je kunt focussen op je eigen expertise.

Wil jij ook de kracht van digital advertising leren kennen?

 

 

Door middel van een echte connectie te leggen, kunnen wij uw motivatie en bedrijf helemaal begrijpen. Hierdoor zorgen we ervoor dat we dromen waar kunnen maken. En dat we samen kunnen groeien.

– BRAM VAN LEUTEREN, OPRICHTER UNITED AGENCY

 

Bram van Leuteren

Onze expertise

Waar zijn we goed in, en waarom maakt dat ons bijzonder?

Wij zijn gespecialiseerd in 1 ding: Digital Advertising. Dat is wat ons bijzonder maakt. Wij zijn gespecialiseerd in het laten groeien door bedrijven, en wij geloven dat de inzet van Digital Advertising het meeste resultaat oplevert voor bedrijven. Ook groeien wij altijd mee in het digitale landschap, volgen de trends en zorgen er voor dat onze strategieën en tactieken altijd up-to-date zijn. 

Door een ultieme focus om data en creativiteit te gebruiken om campagnes tot een succes te maken. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je een groeipartner in ons hebt. Waarop je kunt bouwen.

 

Missie

Onze missie is om door middel van technologie een impact te kunnen maken. Om bedrijven te helpen groeien en uw dromen tot leven te brengen.

Visie

Connectie. Wij geloven in dat door een oprechte connectie maken met mensen het meeste oplevert. Dat geld in het werkgebied en in marketing. Door een connectie te leggen tussen bedrijven en mensen kunnen we echt een impact maken.

Wie we zijn

Maak kennis met ons team

Bram van Leuteren

Bram van Leuteren - Oprichter

Bram is de persoon die er voor zorgt dat uw Digital Advertising doelen behaald worden. Hij zorgt door zijn ervaring en expertise dat uw multichannel strategie word uitgewerkt en in werking word gebracht.

Bram van Leuteren

Aangesloten freelancers

Een team van verschillende freelancers, aangesloten bij United Agency staan voor u klaar. Elke opdracht is maatwerk en zijn er andere middelen en services nodig om de doelen te behalen.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat voor pakket is de juiste keus voor mijn bedrijf?

Als je op zoek bent naar deskundig advies om een schaalbare strategie op te zetten of als je behoefte hebt aan specialisten die voor jou digitale groei waarmaken. Dan ben je aan het juiste adres. Elk pakket bij United Agency is maatwerk. Samen sta je sterker en kun je de online uitdagingen aan. Dus versterk je bedrijf met een team van specialisten die voor je klaarstaan. 

Welk resultaat kan ik verwachten?

Resultaten verschillen altijd, net zoals iedere strategie, per bedrijf, en bedrijfsdoelen. Waar je op kunt rekenen is dat wij er voor zorgen dat je je investering flink terug verdiend.

 

Hoe gaat United Agency te werk? Wat doen jullie precies?

Wij worden een verlengstuk van jouw bedrijf. Wat je kunt verwachten: 1) Persoonlijk gesprek waarin strategie op maat word uitgewerkt voor jouw bedrijf, doelen en visie 2) Het onboarden door middel van het integreren in onze CRM + uitleg werkwijze 3) Implementatie van alle tracking 4) Campagne opzet voor optimaal resultaat: Cold, Retargeting, Testing 5) Optimalisatie van de campagnes door middel van data 6) Inzichten via ons persoonlijke dashboard 7) Brainstorm sessies over nieuwe ideeën en tactieken.

 

Hoe ziet de prijsstructuur er uit?

We hebben geen vaste prijs vaststelling die voor iedereen van toepassing is. We kijken graag samen naar jullie doelen en wensen. En zorgen ervoor dat hier een passend pakket aan verbonden word. 

Hoe snel kan ik starten?

Het van start gaan gaat heel snel. Wij starten zo snel mogelijk – na het saaie papierwerk  – om je volledig aan boord te krijgen. Wij zullen ook duidelijke verwachtingen scheppen over hoe lang het duurt. 

Kan ik ook een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen om te kijken of we bij elkaar passen?

Jazeker! Dat kan. Wij vinden het heel belangrijk om een persoonlijke connectie aan te gaan. En ook een vertrouwensband op te bouwen door persoonlijk contact. Wij kijken altijd of we door een samenwerking een win-win situatie kunnen aangaan. We willen er voor zorgen dat we het meeste resultaat kunnen halen voor jouw bedrijf.

Plan hier je vrijblijvende adviesgesprek in.