Diensten

Tracking Management

Een groot deel van het succes van digital advertising campagnes wordt bepaald door de meetbaarheid van de resultaten. Is jouw tracking correct ingesteld? Wij helpen je daar graag bij. Wij vertalen data naar resultaten, met behulp van een overzichtelijk rapportage dashboard.

Tag & Pixel Management Consult

Tracking opzet, evaluatie en optimalisatie

Om maximaal resultaat te behalen met digital advertising is data doorslaggevend. Het is dus belangrijk dat de installatie van de Tags, Conversion API en Pixel goed staat. 

Bij United Agency zorgen wij er voor dat alles goed is geimplementeerd. Wij adviseren over hoe je optimaal gebruik kunt maken van data en optimalisatie er van.

Data collectie

Rapportage Dashboards

Altijd een optimaal overzicht van alle campagnes en de up-to-date data er van. Compleet gepersonaliseerd naar jouw voorkeur. Zo houd je altijd controle over jouw budget en de resultaten.

Diensten om jou bedrijf te boosten

 

Andere diensten

Digital Advertising

Digitale zichtbaarheid vergroten en meer leads en conversies behalen door middel van de juiste online marketing kanalen. Onze specialiteit ligt puur in digital advertising. De beste strategie en optimalisatie technieken op Search, Display, Facebook, Instagram, Tiktok en Youtube. Wij zijn jouw groeipartner in marketing.

Strategie & Uitvoering

Als je op zoek bent naar strategische expertise om je multichannel advertising te beheren, of om gewoonweg ondersteuning te krijgen in de uitvoering. Dan ben je aan het juiste adres. Wij maken voor elk bedrijf een plan op maat en de strategie wordt compleet afgestemd op uw business doelen.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat voor pakket is de juiste keus voor mijn bedrijf?

Als je op zoek bent naar deskundig advies om een schaalbare strategie op te zetten of als je behoefte hebt aan specialisten die voor jou digitale groei waarmaken. Dan ben je aan het juiste adres. Elk pakket bij United Agency is maatwerk. Samen sta je sterker en kun je de online uitdagingen aan. Dus versterk je bedrijf met een team van specialisten die voor je klaarstaan. 

Welk resultaat kan ik verwachten?

Resultaten verschillen altijd, net zoals iedere strategie, per bedrijf, en bedrijfsdoelen. Waar je op kunt rekenen is dat wij er voor zorgen dat je je investering flink terug verdiend.

 

Hoe gaat United Agency te werk? Wat doen jullie precies?

Wij worden een verlengstuk van jouw bedrijf. Wat je kunt verwachten: 1) Persoonlijk gesprek waarin strategie op maat word uitgewerkt voor jouw bedrijf, doelen en visie 2) Het onboarden door middel van het integreren in onze CRM + uitleg werkwijze 3) Implementatie van alle tracking 4) Campagne opzet voor optimaal resultaat: Cold, Retargeting, Testing 5) Optimalisatie van de campagnes door middel van data 6) Inzichten via ons persoonlijke dashboard 7) Brainstorm sessies over nieuwe ideeën en tactieken.

 

Hoe ziet de prijsstructuur er uit?

We hebben geen vaste prijs vaststelling die voor iedereen van toepassing is. We kijken graag samen naar jullie doelen en wensen. En zorgen ervoor dat hier een passend pakket aan verbonden word. 

Hoe snel kan ik starten?

Het van start gaan gaat heel snel. Wij starten zo snel mogelijk – na het saaie papierwerk  – om je volledig aan boord te krijgen. Wij zullen ook duidelijke verwachtingen scheppen over hoe lang het duurt. 

Kan ik ook een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen om te kijken of we bij elkaar passen?

Jazeker! Dat kan. Wij vinden het heel belangrijk om een persoonlijke connectie aan te gaan. En ook een vertrouwensband op te bouwen door persoonlijk contact. Wij kijken altijd of we door een samenwerking een win-win situatie kunnen aangaan. We willen er voor zorgen dat we het meeste resultaat kunnen halen voor jouw bedrijf.

Plan hier je vrijblijvende adviesgesprek in. 

Digital Advertising

Meer weten over Tracking Management?

Plan een afspraak met een van onze collega’s!