Selecteer een pagina

Neem contact met ons op 

Kom in contact

Wij zijn klaar om echt resultaat samen te behalen. Ben jij er ook klaar voor? Neem dan contact met ons op om te kijken waar de kansen voor jouw bedrijf liggen in digitale marketing: 

bram@united-agency.net

Bram van Leuteren

Plan een gesprek met Bram

Als je meer wilt weten over onze multi-channel advertising strategie? Neem dan contact op met Bram.

Laat je gegevens achter voor meer informatie

Team van experts voor jouw bedrijf

Altijd tot uw beschikking om samen succes te behalen.

 

Multi channel strategie op maat gemaakt

Een strategie die compleet aansluit op jouw bedrijfsdoelen.

 

Optimalisatie door middel van data

Altijd uw budget juist investeren door continue  multi channel campagne optimalisatie.

 

Overzichtelijk en transparante samenwerking

Continue inzicht op data en resultaten door middel van overzichtelijk dashboard. 24 uur per dag bereikbaar.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat voor pakket is de juiste keus voor mijn bedrijf?

Als je op zoek bent naar deskundig advies om een schaalbare strategie op te zetten of als je behoefte hebt aan specialisten die voor jou digitale groei waarmaken. Dan ben je aan het juiste adres. Elk pakket bij United Agency is maatwerk. Samen sta je sterker en kun je de online uitdagingen aan. Dus versterk je bedrijf met een team van specialisten die voor je klaarstaan. 

Welk resultaat kan ik verwachten?

Resultaten verschillen altijd, net zoals iedere strategie, per bedrijf, en bedrijfsdoelen. Waar je op kunt rekenen is dat wij er voor zorgen dat je je investering flink terug verdiend.

 

Hoe gaat United Agency te werk? Wat doen jullie precies?

Wij worden een verlengstuk van jouw bedrijf. Wat je kunt verwachten: 1) Persoonlijk gesprek waarin strategie op maat word uitgewerkt voor jouw bedrijf, doelen en visie 2) Het onboarden door middel van het integreren in onze CRM + uitleg werkwijze 3) Implementatie van alle tracking 4) Campagne opzet voor optimaal resultaat: Cold, Retargeting, Testing 5) Optimalisatie van de campagnes door middel van data 6) Inzichten via ons persoonlijke dashboard 7) Brainstorm sessies over nieuwe ideeën en tactieken.

 

Hoe ziet de prijsstructuur er uit?

We hebben geen vaste prijs vaststelling die voor iedereen van toepassing is. We kijken graag samen naar jullie doelen en wensen. En zorgen ervoor dat hier een passend pakket aan verbonden word. 

Hoe snel kan ik starten?

Het van start gaan gaat heel snel. Wij starten zo snel mogelijk – na het saaie papierwerk  – om je volledig aan boord te krijgen. Wij zullen ook duidelijke verwachtingen scheppen over hoe lang het duurt. 

Kan ik ook een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen om te kijken of we bij elkaar passen?

Jazeker! Dat kan. Wij vinden het heel belangrijk om een persoonlijke connectie aan te gaan. En ook een vertrouwensband op te bouwen door persoonlijk contact. Wij kijken altijd of we door een samenwerking een win-win situatie kunnen aangaan. We willen er voor zorgen dat we het meeste resultaat kunnen halen voor jouw bedrijf.

Plan hier je vrijblijvende adviesgesprek in.