Vloerenbedrijven opgelet…

Ontvang 30 – 60 showroom afspraken in 12 weken OF betaal niet

Maak een afspraak hier onder om te kijken of jouw gebied nog steeds beschikbaar is.

Bram van Leuteren

Bram van Leuteren

Eigenaar | United Agency

 

Hier Zijn Een Aantal Veelgestelde Vragen

Hoe snel kan ik beginnen?

Na het claimen van uw gebied tijdens een consultatiegesprek, zal ons team uw systeem binnen 5 tot 7 dagen bouwen en lanceren. Snelheid is een kernwaarde, en we leven onze kernwaarden!

Werkt dit zonder een Facebook-pagina?

Het aanmaken van een Facebook bedrijfspagina duurt minder dan vijf minuten en wij zullen u door het exacte proces leiden. Of u nu nieuw bent in social media of een grote online aanwezigheid heeft, ons systeem genereert gegarandeerd 30+ gekwalificeerde afspraken.

Zal dit voor mij werken?

Een prestatie garantie, een customer success manager die u gedurende het hele proces bijstaat en volledige exclusiviteit in uw verzorgingsgebied. Wij genereren keiharde resultaten, gegarandeerd.

Werken advertenties op sociale media en Google?

Met de juiste ervaring en technologie is social media advertising en Google Advertising uiterst effectief. Vroeger moest u zelf gokken op advertenties om het uit te zoeken met uw hard verdiende euro. In plaats daarvan werkt u met een team dat dagelijks met veel succes tijd besteed aan advertenties in sociale media en Google. We hebben een proces ontwikkeld dat gewoon werkt.

Wat maakt United Agency zo speciaal?

We hebben een achtergrond in marketing voor vloerenbedrijven, een prestatie garantie, en een team van A-spelers. Neem afscheid van te dure en ineffectieve marketingdiensten.

Betaal ik meer voor extra afspraken?

Als je op zoek bent naar deskundig advies om een schaalbare strategie op te zetten of als je behoefte hebt aan specialisten die voor jou digitale groei waarmaken. Dan ben je aan het juiste adres. Elk pakket bij United Agency is maatwerk. Samen sta je sterker en kun je de online uitdagingen aan. Dus versterk je bedrijf met een team van specialisten die voor je klaarstaan. 

Werkt dit met mijn huidige CRM?

Ons CRM is een essentieel onderdeel van ons systeem en ons team gebruikt het om uw leads te voeden, op te volgen en afspraken te maken. Als klant is het zeer onderhoudsarm en wij eisen niet dat u uitsluitend ons CRM gebruikt als u dat niet wilt.

Hoe weet ik of mijn gebied beschikbaar is?

Klik op de knop hieronder en boek een gesprek met Bram, de oprichter van United Agency. Als uw gebied niet beschikbaar is, laten we u dat voor het gesprek weten, en als het wel beschikbaar is, nemen we u tijdens een gesprek mee door ons systeem.