SEA, Display & Youtube 

Google Advertising

Op Google adverteren betekent online adverteren op het Google netwerk. Dit bestaat uit Search Engine Advertising (SEA) voor de tekst advertenties in de zoekmachine van Google. Daarnaast heb je ook Display en Youtube Advertising. Dit zorgt er voor dat je je doelgroep kunt bereiken op verschillende plekken tegen een bepaalde prijs. 

Zichtbaarheid

In elke fase zichtbaarheid in Google

Door middel van Google kun je met de juiste mix van advertising kanalen zichtbaar worden in elke stage van de funnel. Allereerst kun je zoekmachine adverteren inzetten om bij het beslissingsproces bij te dragen. Dit geldt voor de Search Engine Ads (SEA). Dit is ook voor toepassing met Shopping Ads. Dit proces kun je versterken door gebruik te maken van Display Ads. Ten slotte zou je nog gebruik kunnen maken van Video Ads via Youtube. 

Om dit tot een succes te maken is er altijd maatwerk nodig. De campagnes worden altijd precies aangepast op uw doelen.

 

 

Resultaat gericht

Budget beheer en targeting

Door middel van een ijzersterke structuur voor je campagnes. En door gefocuste targeting, hou je de controle over de uitgaven. Op Google adverteren is altijd gebaseerd op kost per klik of kost per actie. Je zult dus alleen geld uitgeven voor resultaat en houd hiermee de controle over je uitgaven. 

 

Innoveren in het digitale landschap

Youtube Advertenties

Het aantal gebruikers op Youtube neemt al jaren sterk toe, onder verschillende groepen. Hierdoor liggen er kansen voor adverteren. Youtube word veelal gebruikt voor entertainment, maar ook voor educatie, oplossingen en andere ervaringen. Het is een onderdeel van Google, en hierdoor ligt er veel potentie om dit naadloos aan te sluiten op de multichannel advertentie strategie. Ook word de inzet van video’s steeds belangrijker. Meer personalisatie, en hierdoor word er meer vertrouwen opgewekt. 

 

 

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU DOEN

Aspecten van Social Advertising

Search Engine Ads (SEA)

Door middel van Search Engine Ads adverteer je tekstadvertenties op verschillende zoekwoorden. Je maakt hiermee gebruikt van het bereik van de meeste gebruikte zoekmachine ter wereld. Je betaalt alleen de kost per klik of kost per actie. 

Display Ads

Door Google Display Ads krijg je meer naamsbekendheid en zichtbaarheid door herkenning. Je maakt hier gebruik van om betere relaties met consumenten aan te gaan. Je gebruikt het voor retargeting, video’s en online banners. 

Youtube Advertising

Youtube Advertising zet je in om je doelgroep te bereiken terwijl ze video’s kijken. Door middel van de uitgebreide data van Youtube, kun je de juiste mensen bereiken. Je kunt hiermee net het laatste duwtje geven om klanten aan je te binden.

Digital Advertising

Meer weten over Search Advertising?

Plan een vrijblijvende afspraak met ons in!